PONIEDZIAŁEK
Śniadanie: Chleb razowy z masłem (1), szynka drobiowa, pomidor malinowy, ogórek zielony, papryka czerwona, rzodkiewka, szczypiorek, herbata z cytryną, banan
Obiad: Kapuśniak z ziemniakami (9), ryż biały, polewa jogurtowa o smaku truskawkowym, kompot wieloowocowy, marchewka do chrupania, kiwi
Podwieczorek: Tosty z masłem (1), ser żółty (7), ketchup, pomidorki koktajlowe, herbata malinowo-żurawinowa, jabłko
WTOREK
Śniadanie: Zupa mleczna-grysikowa (7), bułeczki maślane z masłem (1), serek śmietankowy, dżem jagodowy, herbata z cytryną, banan
Obiad: Zupa szpinakowa z ziemniakami zabielana (7) i (9), gulasz wieprzowy, kasza jęczmienna i gryczana, buraczki czerwone, kompot wieloowocowy, kiwi
Podwieczorek: Oponki serowe, herbata rumiankowa, jabłko, żurawina
ŚRODA
Śniadanie: Bułka wrocławska z masłem, parówka na gorąco, ketchup, papryka czerwona, ogórek zielony, papryka czerwona, rzodkiewka, herbata z cytryną, banan
Obiad: Zupa królewska z makaronem zabielana (7) i (9), pulpety w sosie koperkowym, ziemniaki, słupek ogórka kiszonego, kompot jagodowy, jabłko
Podwieczorek: Wafel ryżowy, miód, gruszka, herbata melisa, pestki dyni
CZWARTEK
Śniadanie: Chleb ziarnisty razowy z masłem (1), szynka wieprzowa, jajko gotowane, ogórek zielony, pomidor, rzodkiewka, szczypiorek, kakao (7), banan
Obiad: Rosół z makaronem (9), frykasy drobiowe, ziemniaki z koperkiem, surówka z kapusty pekińskiej i sałaty lodowej, woda z cytryną i pomarańczą, jabłko
Podwieczorek: Kisiel truskawkowy, ciastko maślane, żurawina
PIĄTEK
Śniadanie: Chleb pszenno-żytni z masłem (1), pasta z tuńczyka, ogórek kiszony, pomidorki koktajlowe, rzodkiewka, kawa zbożowa z mlekiem (7), kiwi
Obiad: Barszcz czerwony ukraiński zabielany (7) i (9), pierogi ruskie z tłuszczykiem z cebulką, jogurt naturalny-grecki, kompot wieloowocowy, jabłko
Podwieczorek: Chałka maślana z masłem (1), kakao (7), czekolada gorzka, gruszka
SPORZĄDZIŁA: ZATWIERDZIŁA:
Intendent Dyrektor ZSP