PONIEDZIAŁEK
Śniadanie: Chleb razowy z masłem (1), szynka wieprzowa, pomidor, ogórek zielony, rzodkiewka, herbata z cytryną, banan
Obiad :Kapuśniak z ziemniakami (9), ryż, polewa jogurtowa o smaku truskawkowym, kompot wieloowocowy, marchewka do chrupania, kiwi
Podwieczorek: Bułka wrocławska z masłem (1), makrela w pomidorze (4), ogórek kiszony, herbata miętowa, jabłko
WTOREK
Śniadanie: Zupa mleczna-zacierka (7), chleb żytni (1) z masłem, serek śmietankowy ze szczypiorkiem (7), ogórek zielony, jajko (3), rzodkiewka, banan, czekolada gorzka
Obiad: Zupa kalafiorowa z ziemniakami i z koperkiem zabielana (7) i (9), gulasz wieprzowy, kasza jęczmienna i gryczana, buraczki czerwone, kompot wieloowocowy, jabłko
Podwieczorek: Oponki serowe, woda z pomarańczą, kiwi
ŚRODA
Śniadanie: Bułka wrocławska z masłem (1), kiełbaski na gorąco, ketchup, pomidor, ogórek zielony, rzodkiewka, papryka czerwona, szczypiorek, kawa zbożowa z mlekiem (7), banan
Obiad: Zupa szpinakowa z ziemniakami zabielana (7) i (9), łazanki (makaron, wędlina, boczek wędzony, kapusta kiszona), kompot wieloowocowy, mandarynka
Podwieczorek: Gofry, miód, herbata z cytryną, jabłko
CZWARTEK
Śniadanie: Chleb słonecznikowy z masłem (1), szynka z indyka, pomidor, rzodkiewka, ogórek zielony, kakao (7), banan
Obiad: Rosół z makaronem (9), kotlet drobiowy w panierce, ziemniaki z koperkiem, surówka z kapusty pekińskiej, kompot wieloowocowy, jabłko
Podwieczorek: Wafel ryżowy, miód, herbata malinowo-żurawinowa, kiwi
PIĄTEK
Śniadanie: Bułka wrocławska z masłem (1), serek śmietankowy, konfitura truskawkowa, kawa zbożowa z mlekiem (7), banan
Obiad: Zupa pomidorowa z makaronem zabielana (7) i (9), ryba duszona, ziemniaki z koperkiem, surówka z kapusty kiszonej, kompot wieloowocowy, mandarynka
Podwieczorek: Tosty z masłem (1), ser żółty (7), ketchup, herbata melisa, jabłko
SPORZĄDZIŁA: ZATWIERDZIŁA:
Intendent Dyrektor ZSP