PONIEDZIAŁEK
Śniadanie: Chleb razowy z masłem (1), polędwica sopocka, rzodkiewka, pomidor, ogórek zielony, papryka czerwona, herbata z cytryną, banan
Obiad: Zupa kalafiorowa z ziemniakami zabielana (7) i (9), spaghetti (makaron świderki, sos bolognese), kompot wieloowocowy, arbuz
Podwieczorek: Ciasto z jabłkami i kokosem (wypiek własny), herbata malinowo-żurawinowa
WTOREK
Śniadanie: Zupa mleczna-zacierka (7), chleb pszenno-żytni z masłem (1), serek śmietankowy ze szczypiorkiem (7), jajko (3), pomidor, rzodkiewka, ogórek zielony, banan
Obiad: Krupnik zabielany z ziemniakami na podrobach (7, 9), pulpety w sosie koperkowym, ziemniaki, słupek ogórka kiszonego, woda z cytryną i pomarańczą, arbuz
Podwieczorek: Tosty z masłem (1), ser żółty (7), ketchup, herbata rumiankowa, jabłko
ŚRODA
Śniadanie: Bułka wrocławska z masłem (1), parówka na ciepło, pomidor, ogórek zielony, papryka czerwona, szczypiorek, kawa zbożowa z mlekiem (7), jabłko
Obiad: Zupa ogórkowa z ziemniakami zabielana (7, 9), jabłka w cieście (naleśniki), miód, marchewka do chrupania, kompot wieloowocowy
Podwieczorek: Bułka wrocławska (1) z masłem, makrela w pomidorze (4), ogórek kiszony, herbata miętowa, kiwi
CZWARTEK
Śniadanie: Chleb żytni z masłem (1), szynka wieprzowa biała, papryka czerwona, ogórek zielony, pomidor, rzodkiewka, szczypiorek, kakao, banan
Obiad: Rosół z makaronem (9), podudzia drobiowe, ziemniaki z koperkiem, surówka z kapusty pekińskiej, kompot wieloowocowy, arbuz, sok tłoczony z aronii i jabłek
Podwieczorek: Wafel ryżowy, miód, woda z cytryną, gruszka
PIĄTEK
Śniadanie: Bułka wrocławska z masłem (1), serek śmietankowy, dżem truskawkowy, kawa zbożowa z mlekiem (7), banan
Obiad: Zupa grysikowa z kalafiorem (9), ryba duszona (4), ziemniaki z koperkiem, surówka z kapusty kiszonej, kompot wieloowocowy, arbuz
Podwieczorek: Koktajl truskawkowy, pałeczki kukurydziane, ciastko maślane, żurawina
SPORZĄDZIŁA: ZATWIERDZIŁA:
Intendent Dyrektor ZSP