PONIEDZIAŁEK
Śniadanie: Chleb pszenno-żytni z masłem (1), szynka wieprzowa, pomidor, ogórek zielony, papryka czerwona, szczypiorek, herbata z cytryną, banan
Obiad: Żurek śląski z ziemniakami zabielany (7) i (9) (jajko (3), kiełbasa, cebulka), ryż biały zapiekany (jabłko, cynamon, miód), kompot wieloowocowy, marchewka do chrupania, arbuz
Podwieczorek: Bułka wrocławska z masłem (1), makrela w pomidorze, ogórek kiszony, herbata miętowa, gruszka
WTOREK
Śniadanie: Chleb żytni z masłem (1), serek śmietankowy ze szczypiorkiem, jajko gotowane, ogórek zielony, pomidory koktajlowe, zupa mleczna-zacierka, banan
Obiad: Zupa grysikowa z kalafiorem (9), pulpety w sosie pomidorowym, ziemniaki, kapusta po litewsku, kompot wieloowocowy, jabłko
Podwieczorek: Mini pączki serowe, sok kubuś, herbata malinowa
ŚRODA:
Śniadanie: Bułka wrocławska z masłem (1), parówka na gorąco, ketchup, ogórek zielony, pomidor, papryka czerwona, szczypiorek, herbata z cytryną, kiwi
Obiad: Zupa jarzynowa (9), łazanki (makaron łazankowy, kiełbasa, boczek wędzony, kapusta kiszona), kompot wieloowocowy, jabłko
Podwieczorek: Banan, czekolada gorzka, biszkopty, woda i sok jabłkowy
CZWARTEK
Śniadanie: Chleb pszenno-żytni z masłem (1), szynka z indyka, pomidor, ogórek zielony, papryka czerwona, kakao (7), banan
Obiad: Zupa fasolowa (9), gulasz wieprzowy, kasza jęczmienna, buraczki czerwone, woda z cytryną, arbuz
Podwieczorek: Ciastko lubisie, sok jabłkowy, kiwi
PIĄTEK
Śniadanie: Bułeczki maślane z masłem (1), serek śmietankowy, dżem truskawkowy, kawa zbożowa z mlekiem, banan
Obiad: Barszcz czerwony z ziemniakami zabielany (7) i (9), pierogi ruskie z tłuszczykiem i z cebulka, jogurt naturalny-grecki, kompot jagodowy, arbuz
Podwieczorek: Płatki kukurydziane na mleku (7), żurawina, jabłko
SPORZĄDZIŁA: ZATWIERDZIŁA:
Intendent Dyrektor ZSP