PONIEDZIAŁEK
Śniadanie: Chleb ziarnisty z masłem (1), szynka wieprzowa, pomidor malinowy, ogórek zielony, papryka czerwona, rzodkiewka, szczypiorek, herbata z cytryną, banan
Obiad: Żurek śląski z ziemniakami zabielany (7) i (9) (jajko, kiełbaska, cebulka), zapiekanka (ryż biały, jabłko, cynamon, miód), kompot wieloowocowy, marchewka do chrupania
Podwieczorek: Bułka wrocławska z masłem (1), makrela w pomidorze, ogórek kiszony, herbata miętowa, jabłko
WTOREK
Śniadanie: Zupa mleczna-zacierka (7), chleb razowy z masłem, serek śmietankowy ze szczypiorkiem (7), pomidor, jajko gotowane (3), rzodkiewka, szczypiorek, herbata malinowo-żurawinowa, banan
Obiad: Zupa kalafiorowa z ziemniakami zabielana (7) i (9), gulasz drobiowy, makaron świderki i pełne ziarno, kapusta czerwona, kompot jagodowy, kiwi
Podwieczorek: Budyń waniliowy, polewa truskawkowa, ciastko biszkoptowe, woda z cytryną
ŚRODA
Śniadanie: Bułka wrocławska z masłem, parówka na gorąco, ketchup, papryka czerwona, ogórek zielony, papryka czerwona, rzodkiewka, herbata z cytryną, banan
Obiad: Rosół z lanym ciastem (3) i (9), podudzia drobiowe, ziemniaki z koperkiem, surówka z kapusty pekińskiej, kompot wiśniowy, jabłko
Podwieczorek: Naleśniki, miód, herbata malinowo-żurawinowa, kiwi
CZWARTEK
Śniadanie: Chleb pszenno-żytni z masłem (1), szynka z indyka, ogórek zielony, pomidor, rzodkiewka, szczypiorek, kakao (7), banan
Obiad: Zupa dyniowa (9), gołąbki bez zawijania, ziemniaki, słupek ogórka kiszonego, woda z cytryną i pomarańczą, jabłko
Podwieczorek: Babka domowa bez cukru, herbata melisa, żurawina, kiwi
PIĄTEK
Śniadanie: Chleb razowy z masłem (1), ser żółty, pomidorki koktajlowe, ogórek zielony, herbata z cytryną, banan
Obiad: Zupa pomidorowa z makaronem zabielana (7) i (9), ryba mintaj, ziemniaki z koperkiem, surówka z kapusty kiszonej, kompot wieloowocowy, jabłko
Podwieczorek: Surówka z marchewki jabłek, rodzynki, ciastko maślane, woda z cytryną
SPORZĄDZIŁA: ZATWIERDZIŁA:
Intendent Dyrektor ZSP