PONIEDZIAŁEK
Śniadanie: Chleb pszenno-żytni z masłem (1), szynka wieprzowa, rzodkiewka, pomidor, ogórek zielony, papryka czerwona, herbata z cytryną, banan
Obiad: Kapuśniak z ziemniakami (9), ryż biały, polewa jogurtowa o smaku truskawkowym, kompot wieloowocowy, marchewka do chrupania, arbuz
Podwieczorek: Bułka wrocławska z masłem (1), parówki z szynki na ciepło, ketchup, herbata melisa, jabłko
WTOREK
Śniadanie: Zupa mleczna-grysikowa (7), chleb razowy z masłem (1), serek śmietankowy ze szczypiorkiem, pomidor, ogórek zielony, jajko gotowane, herbata z cytryną, banan
Obiad: Rosół z lanym ciastem (3) i (9), pulpety w sosie pomidorowym, ziemniaki, kapusta po litewsku, woda z cytryną i pomarańczą, winogrono białe
Podwieczorek: Naleśniki z jabłkami, miód, herbata z cytryną
ŚRODA
Śniadanie: Bułka wrocławska z masłem (1), kiełbaski na ciepło, pomidor, ogórek zielony, papryka czerwona, szczypiorek, kawa zbożowa z mlekiem (7), jabłko
Obiad: Zupa szpinakowa z ziemniakami zabielana (7) i (9), gulasz wieprzowy, kasza jęczmienna i gryczana, buraczki czerwone, kompot wieloowocowy, gruszka
Podwieczorek: Płatki kukurydziane na mleku (7), biszkopty, czekolada gorzka, jabłko,
CZWARTEK
Śniadanie: Chleb słonecznikowy z masłem (1), szynka wieprzowa krucha, pomidor, ogórek zielony, papryka czerwona, kakao (7), banan
Obiad: Zupa neapolitańska (7) i (9), frykasy drobiowe, ziemniaki z koperkiem, surówka z sałaty lodowej, kompot wieloowocowy, arbuz
Podwieczorek: Tosty z masłem (1), ser żółty, ketchup, herbata rumiankowa, jabłko
PIĄTEK
Śniadanie: Bułka wrocławska z masłem (1), pasta z tuńczyka (4), ogórek kiszony, kawa zbożowa z mlekiem (7), banan
Obiad: Zupa jarzynowa z ziemniakami zabielana (7) i (9), jajko sadzone (3), ziemniaki z koperkiem, mizeria, kompot wieloowocowy, arbuz
Podwieczorek: Surówka z marchewki i jabłek, rodzynki, ciastko maślane, woda z cytryną
SPORZĄDZIŁA: ZATWIERDZIŁA:
Intendent Dyrektor ZSP