PONIEDZIAŁEK
Śniadanie: Chleb razowy z masłem (1), szynka z indyka, pomidor, ogórek zielony, rzodkiewka, herbata z cytryną, banan
Obiad: Zupa ogórkowa z ziemniakami zabielana (7) i (9), makaron świderki, ser biały, polewa jogurtowa o smaku truskawkowym, kompot wieloowocowy, marchewka do chrupania, kiwi
Podwieczorek: Bułka wrocławska z masłem (1), makrela w pomidorze, ogórek kiszony, herbata miętowa, jabłko
WTOREK
Śniadanie: Zupa mleczna-grysikowa (7), chleb słonecznikowy (1) z masłem, serek śmietankowy, konfitura truskawkowa, sok marchwiowo-jabłkowy
Obiad: Rosół z makaronem (9), gulasz wieprzowy, kluski śląskie, kapusta czerwona, kompot wieloowocowy, kiwi
Podwieczorek: Szaszłyk owocowy (banan, jabłko, mandarynka), ciastko maślane, kostka czekolady gorzkiej
ŚRODA
Śniadanie: Bułka wrocławska z masłem (1), kiełbaski na gorąco, ketchup, pomidor, ogórek zielony, rzodkiewka, papryka czerwona, szczypiorek, kawa zbożowa z mlekiem (7), banan
Obiad: Zupa kalafiorowa z koperkiem i z ziemniakami zabielana (7) i (9), filet drobiowy w potrawce warzywnej, ryż biały i brązowy, surówka z kapusty lodowej, kompot wieloowocowy, mandarynka
Podwieczorek: Racuchy drożdżowe z jabłkami i z miodem (1), herbata rumiankowa, kiwi
CZWARTEK
Śniadanie: Chleb razowy z masłem (1), szynka wieprzowa, pomidor, rzodkiewka, ogórek zielony, kakao (7), banan
Obiad: Krupnik z jarzynami na podrobach zabielany (7) i (9), gołąbki bez zawijania, ziemniaki, słupek ogórka kiszonego, kompot wieloowocowy, kiwi
Podwieczorek: Tosty z masłem (1), ser żółty (7), ketchup, herbata melisa, jabłko
PIĄTEK
Śniadanie: Bułka wrocławska z masłem (1), serek ze szczypiorkiem (7), pomidor, ogórek zielony, rzodkiewka, papryka czerwona, kawa zbożowa z mlekiem (7), banan
Obiad: Zupa jarzynowa z makaronem zabielana (7) i (9), jajko sadzone, ziemniaki z koperkiem, mizeria (7), kompot wieloowocowy, gruszka
Podwieczorek: Płatki kukurydziane na mleku (7), kiwi, biszkopty
SPORZĄDZIŁA: ZATWIERDZIŁA:
Intendent Dyrektor ZSP