PONIEDZIAŁEK
Śniadanie: Chleb żytni z masłem (1), szynka wieprzowa, pomidor, ogórek zielony, rzodkiewka, herbata z cytryną, banan
Obiad: Zupa jarzynowa z makaronem zabielana(7) i (9), jajko w sosie koperkowym (3), ziemniaki, słupek ogórka kiszonego, kompot wieloowocowy, kiwi
Podwieczorek: Koktajl truskawkowy, pałeczki kukurydziane, biszkopty, żurawina
WTOREK
Śniadanie: Zupa mleczna-płatki owsiane (7), chleb razowy (1) z masłem, jajko, ser żółty, pomidor, rzodkiewka, banan
Obiad: Rosół z lanym ciastem (3) i (9), pulpety w sosie pomidorowym, ziemniaki, kapusta po litewsku, kompot wieloowocowy, pomarańcze
Podwieczorek: Naleśniki, miód, woda z cytryną, jabłko
ŚRODA
Śniadanie: Bułka wrocławska z masłem (1), kiełbaski na gorąco, ketchup, pomidor, ogórek zielony, rzodkiewka, papryka czerwona, szczypiorek, kawa zbożowa z mlekiem (7), banan
Obiad: Zupa fasolowa z ziemniakami (9), frykasy drobiowe, ryż biały i brązowy, bukiet warzyw na ciepło (brokuł, marchewka, kalafior), kompot wieloowocowy, jabłko
Podwieczorek: Chałka maślana z masłem (1), konfitura truskawkowa, mleko, mandarynka
CZWARTEK
Śniadanie: Chleb pszenno-żytni z masłem (1), polędwica drobiowa, pomidor, rzodkiewka, ogórek zielony, kakao (7), kiwi
Obiad: Zupa brokułowa z ziemniakami zabielana (7) i (9), gulasz wieprzowy, makaron świderki i pełne ziarno, surówka z kapusty pekińskiej, kompot wieloowocowy, gruszka
Podwieczorek: Banan w czekoladzie gorzkiej, ciastko maślane, herbata melisa
PIĄTEK
Śniadanie: Bułka wrocławska z masłem (1), pasta z tuńczyka (jajko, ogórek kiszony, serek śmietankowy ze szczypiorkiem, cebulka), kawa zbożowa z mlekiem (7), banan
Obiad: Barszcz czerwony zabielany (7) i (9), pierogi ruskie z cebulką, jogurt naturalny-grecki (7), kompot wieloowocowy, kiwi
Podwieczorek: Surówka z marchewki i jabłek, rodzynki, ciastko biszkoptowe, herbata malinowo-żurawinowa
SPORZĄDZIŁA: ZATWIERDZIŁA:
Intendent Dyrektor ZSP