PONIEDZIAŁEK
Śniadanie: Chleb z masłem (1), szynka z indyka, rzodkiewka, pomidor, ogórek zielony, papryka czerwona, herbata z cytryną, banan
Obiad: Barszcz czerwony zabielany (7) i (9), pierogi ruskie z tłuszczykiem i z cebulką, jogurt naturalny-grecki (7), kompot wieloowocowy, marchewka do chrupania, gruszka
Podwieczorek: Racuchy drożdżowe z jabłkiem, miód, herbata malinowa
WTOREK
Śniadanie: Zupa mleczna-płatki owsiane (7), chleb żytni z masłem (1), ser żółty, pomidor, rzodkiewka papryka czerwona, herbata z cytryną, banan
Obiad: Zupa ryżowa z koperkiem (9), kotlet drobiowy w sezamie, ziemniaki z koperkiem, surówka z kapusty pekińskiej, kompot wieloowocowy, arbuz
Podwieczorek: Lody waniliowe w wafelku polane czekoladą gorzką, żurawina i pestki dyni
ŚRODA
Śniadanie: Bułka wrocławska z masłem (1), kiełbaski na ciepło, pomidor, ogórek zielony, papryka czerwona, szczypiorek, kawa zbożowa z mlekiem (7), jabłko
Obiad: Zupa grochowa (9), gulasz drobiowy, makaron świderki i pełne ziarno, kapusta czerwona, woda z cytryną, pomarańczą, liść mięty, jabłko
Podwieczorek: Grysik na gęsto, polewa truskawkowa, ciastko maślane, kiwi
CZWARTEK
Śniadanie: Chleb pszenno-żytni z masłem (1), szynka drobiowa, papryka czerwona, ogórek zielony, pomidor, rzodkiewka szczypiorek, kakao, banan
Obiad: Zupa brokułowa z ziemniakami zabielana (7) i (9), kotlet mielony, ziemniaki z koperkiem, fasola szparagowa (żółta i zielona), kompot wiśniowy, arbuz
Podwieczorek: Ryż zapiekany (jabłko, cynamon, miód), sok tłoczony (jabłko-aronia)
PIĄTEK
Śniadanie: Bułka wrocławska z masłem (1), makrela w pomidorze, ogórek kiszony, kawa zbożowa z mlekiem (7), banan
Obiad: Zupa pomidorowa z makaronem (gwiazdki) zabielana (7) i (9), jajko w sosie koperkowym, ziemniaki, słupek ogórka kiszonego, kompot wieloowocowy, jabłko
Podwieczorek: Chałka maślana z masłem (1), miód, herbata z cytryną, winogrono białe
SPORZĄDZIŁA: ZATWIERDZIŁA:
Intendent Dyrektor ZSP