PONIEDZIAŁEK
Śniadanie: Chleb pszenno-żytni z masłem (1), szynka z indyka, pomidor, ogórek zielony, papryka czerwona, szczypiorek, herbata z cytryną, banan
Obiad: Zupa ogórkowa z ziemniakami zabielana (7) i (9), ryż biały, polewa jogurtowa o smaku truskawkowym, kompot wieloowocowy, marchewka do chrupania, arbuz
Podwieczorek: Bułka wrocławska z masłem (1), parówka na gorąco, ketchup, ogórek zielony, herbata miętowa, jabłko
WTOREK
Śniadanie: Chleb razowy z masłem (1), serek śmietankowy, dżem truskawkowy, zupa mleczna-chrupki kukurydziane na mleku, banan
Obiad: Zupa szpinakowa z ziemniakami zabielana (7) i (9), kotlet mielony, ziemniaki z koperkiem, surówka z lodowej sałaty, kompot wieloowocowy, arbuz
Podwieczorek: Surówka z marchewki i jabłek, rodzynki, biszkopty, herbata malinowa
ŚRODA:
Śniadanie: Bułka wrocławska z masłem (1), parówka na gorąco, ketchup, ogórek zielony, pomidor, papryka czerwona, szczypiorek, herbata z cytryną, banan
Obiad: Zupa grochowa (9), spaghetti (sos bolognese, makaron świderki), kompot jagodowy, winogrono białe
Podwieczorek: Grysik na gęsto, mus truskawkowy, ciastko maślane
CZWARTEK
Śniadanie: Chleb ze słonecznikiem z masłem (1), polędwica drobiowa, pomidor, papryka czerwona, kakao (7), banan
Obiad: Rosół z makaronem (9), gulasz wieprzowy, kluski śląskie, kapusta czerwona, kompot wieloowocowy, arbuz
Podwieczorek: Ciasto z owocami, herbata melisa
PIĄTEK
Śniadanie: Chleb pszenno-żytni z masłem (1), ser żółty, jajko gotowane, ogórek zielony, pomidory koktajlowe, kawa zbożowa z mlekiem, banan
Obiad: Kapuśniak z ziemniakami (9), placki ziemniaczane, miód, jogurt naturalny-grecki, woda z cytryną, kiwi
Podwieczorek: Bułka wrocławska z masłem (1), makrela w pomidorze (4), ogórek kiszony, herbata melisa, jabłko
SPORZĄDZIŁA: ZATWIERDZIŁA:
Intendent Dyrektor ZSP