PONIEDZIAŁEK
Śniadanie: Chleb pszenno-żytni z masłem (1), szynka wieprzowa, pomidor, ogórek zielony, papryka czerwona, herbata z cytryną, banan
Obiad: Zupa kalafiorowa z ziemniakami i z koperkiem zabielana (7) i (9), jajko w sosie koperkowym, ziemniaki, słupek ogórka kiszonego, kompot wieloowocowy, kiwi
Podwieczorek: Koktajl truskawkowy, chrupki kukurydziane, biszkopty, rodzynki
WTOREK
Śniadanie: Zupa mleczna-zacierka (7), chleb razowy z masłem (1), jajko (3), ser żółty, pomidory koktajlowe, ogórek zielony, herbata z cytryną, banan
Obiad: Zupa grochowa (9), filet drobiowy w potrawce warzywnej, ryż biały i brązowy, ogórek kiszony, woda z cytryną i pomarańczą, gruszka
Podwieczorek: Grzanki z masłem ziołowym, herbata miętowa, kiwi
ŚRODA
Śniadanie: Bułka wrocławska z masłem, parówka na gorąco, ketchup, papryka czerwona, ogórek zielony, papryka czerwona, rzodkiewka, herbata z cytryną, banan
Obiad: Rosół z lanym ciastem, podudzia z kurczaka, ziemniaki z koperkiem, surówka z kapusty pekińskiej i sałaty lodowej, kompot jagodowy, jabłko
Podwieczorek: Grysik na ciepło, polewa truskawkowa, ciastko maślane, herbata malinowa
CZWARTEK
Śniadanie: Chleb słonecznikowy z masłem (1), szynka drobiowa, ogórek zielony, pomidor, rzodkiewka, szczypiorek, kakao (7), banan
Obiad: Krupnik zabielany z jarzynami na podrobach (7) i (9), gulasz wieprzowy, kluski śląskie, kapusta czerwona, kompot wieloowocowy, jabłko
Podwieczorek: Racuchy z jabłkami, miód, sok jabłkowy, czekolada gorzka
PIĄTEK
Śniadanie: Bułka wrocławska z masłem (1), makrela w pomidorze, ogórek kiszony, kawa zbożowa z mlekiem, banan
Obiad: Barszcz czerwony z ziemniakami zabielany-ukraiński (7) i (9), pierogi ruskie z tłuszczykiem i z cebulką, jogurt naturalny-grecki, kompot wiśniowy, kiwi
Podwieczorek: Babeczki cytrynowe z białą czekoladą, herbata melisa, gruszka
SPORZĄDZIŁA: ZATWIERDZIŁA:
Intendent Dyrektor ZSP