PONIEDZIAŁEK
Śniadanie: Chleb żytni razowy z masłem (1), szynka z indyka, rzodkiewka, pomidor, ogórek zielony, papryka czerwona, herbata z cytryną, banan
Obiad: Kapuśniak z ziemniakami (9), ryż biały, polewa jogurtowa o smaku truskawkowym (7), kompot wieloowocowy, marchewka do chrupania, arbuz
Podwieczorek: Bułka wrocławska z masłem, parówka na gorąco, ketchup, herbata malinowo-żurawinowa, jabłko
WTOREK
Śniadanie: Zupa mleczna-płatki owsiane (7), chleb słonecznikowy z masłem (1), serek śmietankowy, dżem truskawkowy, banan
Obiad: Rosół z makaronem (9), pulpety w sosie pomidorowym, ziemniaki, kapusta po litewsku, kompot wieloowocowy, gruszka
Podwieczorek: Mini pączki serowe, herbata rumiankowa, jabłko
ŚRODA
Śniadanie: Bułka wrocławska z masłem (1), parówka na ciepło, pomidor, ogórek zielony, papryka czerwona, szczypiorek, kawa zbożowa z mlekiem (7), jabłko
Obiad: Zupa jarzynowa z ziemniakami zabielana (7) i (9), łazanki (makaron, kapusta kiszona, wędlina, boczek wędzony), kompot wieloowocowy, arbuz
Podwieczorek: Płatki kukurydziane na mleku (7), czekolada gorzka, żurawina
CZWARTEK
Śniadanie: Chleb pszenno-żytni z masłem (1), szynka drobiowa, papryka czerwona, ogórek zielony, pomidor, szczypiorek, kakao, banan
Obiad: Zupa szpinakowa z ziemniakami zabielana (7) i (9), gulasz wieprzowy, kasza jęczmienna i gryczana, buraczki czerwone, kompot wieloowocowy, arbuz
Podwieczorek: Surówka z marchewki i jabłek, ciastko biszkoptowe, rodzynki
PIĄTEK
Śniadanie: Bułka wrocławska z masłem (1), makrela w pomidorze (4), ogórek kiszony, kawa zbożowa z mlekiem, jabłko, sok marchwiowo-bananowy
Obiad: Zupa pomidorowa z makaronem zabielana (7) i (9), jajko sadzone (3), ziemniaki z koperkiem, mizeria, kompot wieloowocowy, gruszka
Podwieczorek: Chałka maślana z masłem, kakao, banan
SPORZĄDZIŁA: ZATWIERDZIŁA:
Intendent Dyrektor ZSP