PONIEDZIAŁEK
Śniadanie: Chleb żytni z masłem (1), szynka drobiowa, pomidor malinowy, ogórek zielony, szczypiorek, herbata z cytryną, banan
Obiad: Zupa szpinakowa z ziemniakami zabielana (7) i (9), naleśniki z jabłkami, miód, kompot wieloowocowy, marchewka do chrupania
Podwieczorek: Bułka wrocławska z masłem (1), makrela w pomidorze, herbata miętowa, kiwi
WTOREK
Śniadanie: Chleb z siemieniem z masłem (1), serek śmietankowy, dżem jagodowy, herbata malinowo-żurawinowa, banan, płatki kukurydziane na mleku
Obiad: Zupa ryżowa z koperkiem (9), gulasz wieprzowy, kluski śląskie, kapusta czerwona, kompot jabłkowy, arbuz
Podwieczorek: Mini pączki serowe, sok kubuś
ŚRODA:
Śniadanie: Bułka wrocławska z masłem (1), parówka na gorąco, ketchup, ogórek zielony, rzodkiewka, herbata z cytryną, banan
Obiad: Rosół z lanym ciastem (3) i (9), kotlet drobiowy, ziemniaki z koperkiem, bukiet warzyw na ciepło, woda z cytryną, jabłko
Podwieczorek: Koktajl truskawkowy, chrupki kukurydziane, ciastko biszkoptowe
CZWARTEK
Śniadanie:
Obiad: Brak prądu, będzie zapewniony suchy prowiant, nie ma gorących posiłków
Podwieczorek:
PIĄTEK
Śniadanie: Chleb razowy (1) z masłem, jajko gotowane, pomidor malinowy, ogórek zielony, kawa zbożowa z mlekiem, banan
Obiad: Zupa pomidorowa z makaronem zabielana (7) i (9), ryba duszona, ziemniaki, ogórek kiszony, kompot jabłkowy, kiwi
Podwieczorek: Płatki kukurydziane na mleku, żurawina, czekolada gorzka, arbuz
SPORZĄDZIŁA: ZATWIERDZIŁA:
Intendent Dyrektor ZSP