PONIEDZIAŁEK
Śniadanie:
Obiad:
Podwieczorek:
WTOREK
Śniadanie: Zupa mleczna-płatki kukurydziane (7), chleb pszenno-żytni z masłem, szynka drobiowa i salami, pomidorki koktajlowe, ogórek zielony, papryka czerwona, herbata z cytryną, banan
Obiad: Zupa ogórkowa z ziemniakami zabielana (7) i (9), jabłka w cieście, miód, kompot wieloowocowy, kiwi
Podwieczorek: Bułka wrocławska z masłem (1), parówka z szynki na gorąco, ketchup, ogórek kiszony, herbata miętowa, gruszka
ŚRODA
Śniadanie: Bułka wrocławska z masłem, parówka na gorąco, ketchup, papryka czerwona, ogórek zielony, papryka czerwona, rzodkiewka, herbata z cytryną, banan
Obiad: Zupa grochowa (9), kotlet mielony, ziemniaki z koperkiem, surówka z kapusty pekińskiej i sałaty lodowej, kompot jagodowy, jabłko
Podwieczorek: Grysik na gęsto, polewa truskawkowa, biszkopty, żurawina
CZWARTEK
Śniadanie: Chleb razowy ziarnisty z masłem (1), szynka wieprzowa, ogórek zielony, pomidor, rzodkiewka, szczypiorek, kakao (7), banan
Obiad: Zupa ryżowa z koperkiem (9), kotlet drobiowy w sezamie, ziemniaki, bukiet warzyw na ciepło (kalafior, marchewka, brokuł), woda z cytryną i pomarańczą, jabłko
Podwieczorek: Mini pączki serowe, herbata malinowo-żurawinowa, kiwi
PIĄTEK
Śniadanie: Bułeczki maślane z masłem (1), serek śmietankowy, dżem truskawkowy, kawa zbożowa z mlekiem (7), banan
Obiad: Zupa jarzynowa z ziemniakami zabielana (7) i (9), jajko sadzone (3), ziemniaki, mizeria, kompot wiśniowy, jabłko
Podwieczorek: Tosty z masłem (1), ser żółty (7), ketchup, herbata melisa, kiwi
SPORZĄDZIŁA: ZATWIERDZIŁA:
Intendent Dyrektor ZSP